Munsch Pump Webinar: WAAR KUNSTSTOF POMPEN GEBRUIKEN IN INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

Erger je je wel eens aan verroeste en versleten pompen? Misschien hebben we enkele ideeën voor u, hoe u hiermee om kunt gaan. Als u twijfelt of kunststof een geschikt pompmateriaal is – nog beter! We zullen het hebben over industriële toepassingen waarbij kunststof pompen – soms ongemerkt – elke dag een succesverhaal schrijven.

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats op 25 maart 2021 om 11.00 uur (CET). Engelstalige versie (*)

(*) Een Nederlandstalige versie is ook verkrijgbaar op simpele aanvraag

Uw deelname is kosteloos.

Hier is waar we het over zullen hebben:

+ Kunststof pompen – over modellen en prestaties

+ Volgen ze industriële normen?

+ Hoe een kunststof centrifugaalpomp is ontworpen

+ Selectie van het juiste materiaal

+ Vergelijking met metalen pompen

+ Tips voor besluitvorming

+ Succesverhalen uit de industrieën

Uw inschrijvingslink naar het webinar, dat wordt gehost door Star Pump Alliance:
https://www.edudip.com/en/webinar/pump-facts-when-to-use-plastic-pumps/999724

We zien er naar uit u te zien !

Ultrasterke pompen in het hart van gaswasinstallaties

Gas of dampen die vrijkomen bij industriële procedés zoals het chemisch afbijten, de behandeling van oppervlakken, het delven/terugwinnen van edele metalen, de productie of distributie van chemische producten zijn over het algemeen erg schadelijk voor het milieu. Vaak zijn ze uiterst bijtend en bevatten ze stofdeeltjes. Munsch Chemie Pumpen, de Duitse specialist van industriële pompen uit kunststof, onderscheidt zich al meer dan 50 jaar met sterke en vernieuwende oplossingen voor bijtende en abrasieve vloeistoff en. Een interview met Jean-Paul Jackers, directeur van Bowi Pumps & Levels, de exclusieve verdeler van de pompen van Munsch voor Belux.

DOOR AYOUB ALAOUI I FOTO’S BOWI PUMPS & LEVELS

Lees het volledige artikel

Lekdetectiesensoren brengen problemen meteen in kaart

Lekken kunnen zowel in diverse industriële takken als in serverlokalen ernstige problemen en schade veroorzaken. Investeren in competente lekdetectiesystemen is dan ook van cruciaal belang. Bowi Pumps & Levels speelt hierop in met zowel conventionele als draadloze systemen. Het team rond zaakvoerder Jean-Paul Jackers helpt klanten de juiste oplossing kiezen in functie van hun behoefte.

DOOR BART VANCAUWENBERGHE

                     

Lees het volledige artikel

Bowi creëert synergie tussen ‘Pumps & Valves’

De selectie van de juiste pompen, kleppen en ander toebehoren kan het welslagen van een bedrijfsproces en een afvalwaterbehandeling grondig beïnvloeden. Gespecialiseerde begeleiding van een ervaren partner is dan ook erg belangrijk. Het is de service waar Jean-Paul Jackers, zaakvoerder van Bowi Pumps en M-Automation, prat op gaat. Zijn expertise was essentieel bij het opzetten van een nieuwe productielijn en afvalwaterbehandeling bij een specialist in oppervlaktebehandeling.

DOOR BART VANCAUWENBERGHE

Lees het volledige artikel